Forum

odzież (Hela)
jasne ze tak! w sklepach ciazowych dostepne sa rowniez ogrodniczki ciazowe ktore sa mega wygodne. nawet chyba o wiele bardziej niz dresy. chodzilam w takich jakis czas i naprawde polecam.
(więcej...)

2
Prezent dla żony (Sławek)
Drogie kolezanki. chciałbym zrobić prezent żonie i kupic jej sexowną bieliznę. oi ile rozmiarow moga urosnąć piersi kobiety w ciazy. moja zona jest obecnie w 6 miesiacu.
(więcej...)

1
wymiana (lajla)
ja mam takie pytanie, czy znacie moze jakies sklepy bądź portale internetowe gdzie mozna wymienic odziez ciazowa? ubrania ktore kupilam 3 tygodnie temu sa juz na mnie za male, a co za tym idzie nie zdazylam nawet ich zniszczyc. potrzebuje nowych, wiekszych a kupujac non stop nowe ubrania troche zawezaja moj budżet.
(więcej...)

1
niedroga odzież (Wiki)
Polecam wam tradycyjne legginsy i tuniki super ubranka, ja nosiłam całą ciążę i po. Są nie drogie i odpowiednio dobrane eleganckie.
(więcej...)

1
ubrania ciążowe (Jadzia )
Witam W niedługim czasie będę rodzić i poszukuje informacji na temat biustonoszy do karmienia czy są praktyczne. A poza tym gdzie można takie cudo kupić ?
(więcej...)

1
ubrania ciążowe na aukcjach internetowych (Feliksa)
Dziewczyny, mam do was pytanie czy kupowałyście ubrania ciążowe na aukcjach w internecie i byłyście z nich zadowolone? Ja chciałabym dokonać takich zakupów ale obawiam się takich zakupów.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

leczenie_niedokrwienie_serca.gifforum_medycyny_rodzinnej_9.jpgantiologia.gifendokrynologia_polska_4.jpgendokrynologia_otylosc_4.gifanestezjabariatryczna.jpg

• Forum
    • jasne ze tak! w sklepach ciazowych dostepne sa rowniez ogrodniczki ciazowe ktore sa mega wygodne. nawet chyba o wiele bardziej niz dresy. chodzilam w takich jakis czas i naprawde polecam. ...(więcej)
    • Drogie kolezanki. chciałbym zrobić prezent żonie i kupic jej sexowną bieliznę. oi ile rozmiarow moga urosnąć piersi kobiety w ciazy. moja zona jest obecnie w 6 miesiacu. ...(więcej)
    • ja mam takie pytanie, czy znacie moze jakies sklepy bądź portale internetowe gdzie mozna wymienic odziez ciazowa? ubrania ktore kupilam 3 tygodnie temu sa juz na mnie za male, a co za tym idzie nie ...(więcej)
    • Polecam wam tradycyjne legginsy i tuniki super ubranka, ja nosiłam całą ciążę i po. Są nie drogie i odpowiednio dobrane eleganckie....(więcej)
    • Witam W niedługim czasie będę rodzić i poszukuje informacji na temat biustonoszy do karmienia czy są praktyczne. A poza tym gdzie można takie cudo kupić ?...(więcej)
    • Dziewczyny, mam do was pytanie czy kupowałyście ubrania ciążowe na aukcjach w internecie i byłyście z nich zadowolone? Ja chciałabym dokonać takich zakupów ale obawiam się takich zakupów....(więcej)