|
odzież (Hela) |
|
|
jasne ze tak! w sklepach ciazowych dostepne sa rowniez ogrodniczki ciazowe ktore sa mega wygodne. nawet chyba o wiele bardziej niz dresy. chodzilam w takich jakis czas i naprawde polecam. (więcej...) |
|
|
Prezent dla żony (Sławek) |
|
|
Drogie kolezanki. chciałbym zrobić prezent żonie i kupic jej sexowną bieliznę. oi ile rozmiarow moga urosnąć piersi kobiety w ciazy. moja zona jest obecnie w 6 miesiacu. (więcej...) |
|
|
wymiana (lajla) |
|
|
ja mam takie pytanie, czy znacie moze jakies sklepy bądź portale internetowe gdzie mozna wymienic odziez ciazowa? ubrania ktore kupilam 3 tygodnie temu sa juz na mnie za male, a co za tym idzie nie zdazylam nawet ich zniszczyc. potrzebuje nowych, wiekszych a kupujac non stop nowe ubrania troche zawezaja moj budżet. (więcej...) |
|
|
niedroga odzież (Wiki) |
|
|
Polecam wam tradycyjne legginsy i tuniki super ubranka, ja nosiłam całą ciążę i po. Są nie drogie i odpowiednio dobrane eleganckie. (więcej...) |
|
|
ubrania ciążowe (Jadzia ) |
|
|
Witam
W niedługim czasie będę rodzić i poszukuje informacji na temat biustonoszy do karmienia czy są praktyczne. A poza tym gdzie można takie cudo kupić ? (więcej...) |
|
|
ubrania ciążowe na aukcjach internetowych (Feliksa) |
|
|
Dziewczyny, mam do was pytanie czy kupowałyście ubrania ciążowe na aukcjach w internecie i byłyście z nich zadowolone? Ja chciałabym dokonać takich zakupów ale obawiam się takich zakupów. (więcej...) |